Szolgáltatásaink

LEMEZFELVÉTEL – HANGKEVERÉS – MASTERING – PODCAST – POST PRODUCTION – SZINKRON – REKLÁM – AUDIONARRÁCIÓ – HANGOSKÖNYV – ÉS MÉG SOK MÁS...

CSATLAKOZZ ELÉGEDETT ÜGYFELEINKHEZ

ZENE

Szeretnéd családias környezetben, profi stúdióban, mégis baráti árakon elkészíteni soron következő dalodat, albumodat?Jó helyen jársz!

Énekes, előadó vagy és van már olyan zenei alapod, amire énekelnél? Tudunk Neked segíteni!

PRODUCERI MUNKA & TANÁCSADÁS

Van egy zenei ötleted, de elakadtál?Mi segítünk formába önteni szerzeményed!

Szeretnéd zenei anyagodat a nagyobb zenemegosztókon közzétenni? – Ebben is tudunk Neked segíteni!

STÚDIÓ

Szeretnéd egy modern és teljesen egyedi stúdióban megvalósítani ötleteidet? – Jó helyen jársz!

BÍZD MAGAD A PROFIKRA

KEVERÉS ÉS MASTERING

Valahol már elkészítetted albumod / dalod felvételét és már csak az utómunka van hátra? – Hozd el hozzánk a sávokat és mi segítünk a végleges hangkép kialakításában!

POST PRODUCTION

Van egy filmed, amelynek szeretnéd elkészíteni zaj- és zörej sávját? Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal boldogan segítünk Neked a megvalósításban!

PODCAST

Van egy podcast-ed, de nem vagy elégedett annak hangminőségével? – Szoftvereink és hardvereink segítségével profi hangzást varázsolunk Neked!

SEGÍTÜNK ÁLMAID MEGVALÓSÍTÁSÁBAN

SZINKRON / NARRÁCIÓ / REKLÁM

Film- vagy sorozat szinkront / narrációt készítenél? – A legjobb helyen jársz! Profi színészeink és stábunk, bármilyen film vagy sorozat szinkronját / narrációját elkészítik számodra.

Van egy terméked, amit reklámoznál? – Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal ebben is tudunk Neked segíteni! Adatbázisunkban minden hangkarakterre találunk Neked olyan szakembert, akivel professzionális „voice over“ felvételt tudunk készíteni, ezzel is egyedivé téve termékedet.

HANGOSKÖNYV

Van egy szép versed vagy könyved, amit szeretnél professzionális körülmények között rögzíteni?A legjobb helyen jársz! Profi színészeink és stábunk örömmel segít Neked a megvalósításban.

AUDIONARRÁCIÓ

Audionarrációt készítenél filmedhez, klipedhez, színdarabodhoz? – A legjobb helyen jársz! Kiemelt partnerünkkel, a „Narradívák“ csapatával, ebben is tudunk Neked segíteni.

KEZDJÜNK EL MÉG MA EGYÜTT ALKOTNI

ÍRJ NEKÜNK EGY E-MAILT
HÍVJ FEL MINKET TELEFONON

VAGY

UGORJ BE HOZZÁNK EGY FINOM KÁVÉRA VAGY TEÁRA, HOGY ÁTBESZÉLHESSÜK ELKÉPZELÉSEIDET

Amennyiben nálunk készíted el projektedet, a konzultáció ingyenes.