Rólunk

A SuperHero Stúdiót 2020-ban alapítottuk. A stúdió célja, hogy professzionális felvételi lehetőséget teremtsen zenekaroknak és egyéni előadóknak, színészeknek, cégeknek, akik reklámokat szeretnének készíteni.

…………………………

A SuperHero Stúdió 2021-ben nyitotta meg kapuit a kreatív előadók, alkotók és zenekarok számára, ahová sok szeretettel várunk Téged, akár zenekarodat, hogy egy kreatív és családias környezetben bontakoztathasd ki tudásodat, ötleteidet. Ha nálunk szeretnéd rögzíteni dalodat vagy albumodat, több mint 20 éves tapasztalatunkkal mi mindenben segítünk Neked, ami ahhoz szükséges, hogy egy professzionális felvétellel és egy remek élménnyel legyél gazdagabb. Ha produceri munkára van szükséged, mert tele vagy ötletekkel és szeretnéd azokat formába önteni, abban is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha szeretnéd zenei anyagodat a nagyobb zenemegosztókon közzétenni, abban is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Neked.

…………………………

Szinkront, narrációt, reklámot készítenél? Akkor is a legjobb helyen jársz, mert ezeken a területeken is már több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

…………………………

Audionarrációt készítenél filmedhez? Kiemelt partnerünkkel, a „Narradívák“ csapatával, ebben is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha cégként fordulsz hozzánk, mert szeretnél termékednek egy reklámfilmet készíteni, akkor több, mint 20 éves tapasztalatunkkal ebben is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha szükséged lenne egy kellemes hangú színészre, aki termékedet hirdeti, akkor adatbázisunkban minden hangkarakterre találunk számodra olyan szakembert, akivel professzionális „voice over“ felvételt tudunk Neked készíteni, ezzel is egyedivé téve termékedet.

…………………………

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Neked.

…………………………

TELEFONSZÁM:

E-MAIL CÍM:

Ugorj be hozzánk egy finom kávéra vagy teára, hogy átbeszéljük elképzeléseidet. Amennyiben nálunk készíted el projektedet, a konzultáció ingyenes.