Rólunk

A SuperHero Stúdiót 2020-ban alapítottuk. A stúdió célja, hogy professzionális gyakorlási és felvételi lehetőséget teremtsen zenekaroknak és egyéni előadóknak, színészeknek, cégeknek, akik reklámokat szeretnének készíteni, stb.

…………………………

Szomorúan láttuk, hogy rengeteg próbaterem és stúdió szűnt meg ebben az évben és szerettünk volna segíteni azokon a csapatokon, akik kiszorultak a városból.

…………………………

A SuperHero Stúdió egy rendkívül könnyen megközelíthető helyen – a Kelenföldi pályaudvartól és a Kosztolányi Dezső tértől csupán pár percnyire nyitja meg kapuit a kreatív előadók, alkotók és zenekarok számára 2021 első napján, ahová sok szeretettel várunk Téged, akár zenekarodat, hogy egy kreatív és családias környezetben bontakoztathasd ki tudásodat, ötleteidet. Ha nálunk szeretnéd rögzíteni dalodat vagy albumodat, 20 éves tapasztalatunkkal mi mindenben segítünk Neked, ami ahhoz szükséges, hogy egy professzionális felvétellel és egy remek élménnyel legyél gazdagabb. Ha produceri munkára van szükséged, mert tele vagy ötletekkel és szeretnéd azokat formába önteni, abban is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha szeretnéd zenei anyagodat a nagyobb zenemegosztókon közzétenni, abban is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken és a legrövidebb időn belül válaszolunk Neked.

…………………………

Szinkront, narrációt készítenél? Akkor is a legjobb helyen jársz, mert ezen a területen 20 éves tapasztalattal rendelkezünk.

…………………………

Audionarrációt készítenél filmedhez? Kiemelt partnerünkkel, a „Narradívák“ csapatával, ebben is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha cégként fordulsz hozzánk, mert szeretnél termékednek egy reklámfilmet készíteni, 20 éves tapasztalatunkkal ebben is tudunk Neked segíteni.

…………………………

Ha szükséged lenne egy kellemes hangú színészre, aki termékedet hirdeti, akkor adatbázisunkban minden hangkarakterre találunk Neked olyan szakembert, akivel professzionális „voice over“ felvételt tudunk készíteni, ezzel is egyedivé téve termékedet.

…………………………

Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeinken és mi a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk Neked.

…………………………

TELEFONSZÁM:

E-MAIL CÍM:

Ugorj be hozzánk egy finom kávéra vagy teára, hogy átbeszéljük elképzeléseidet. Amennyiben nálunk készíted el projektedet, a konzultáció ingyenes.